Cazarea oferita de noi

Pentru relaxarea și starea de bine a clienților săi, Conacul Maria Theresa oferă posibilități de cazare în camere din buștean, material ales datorită unui număr mare de avantaje și beneficii.

Cercetările arată că lemnul induce o stare de bine și sănătate doar prin simpla lui prezență, casele din lemn având multiple beneficii asupra corpului și minții asociate cu petrecerea timpului în natură: crește stima de sine și îmbunătățește starea de spirit; intensifică abilitățile cognitive; scade nivelul de stres, colesterol și tensiunea arterială. În plus, lemnul absoarbe excesul de umiditate din aer și îl eliberează atunci când aerul este foarte uscat, îmbunătățind calitatea acestuia. Astfel, lemnul creează un microclimat unic și o sursă de energie pozitivă.

Din dotarea camerelor fac parte: un televizor, dulap, birou, scaune, noptiere, pat dublu, suport valiză, scară și saltea în Prici. Accesul pe teresă se face din cameră iar accesul în camere se face din curtea interioară.

Capacitatea totală de cazare a conacului este de 52 locuri distribuite în 16 camere cu paturi duble și două apartamente: un apartament cu o capacitate de 8 locuri și un apartament cu o capacitate de 12 locuri. Menționăm că în camerele de cazare se regăsește o saltea în Prici, accesul făcându-se din cameră pe o scară la etaj, destinat copiilor. Conacul nu are deocamdată camere amenajate cu paturi twin !

Oaspeții au inclus în tariful de cazare micul dejun Sibian – un produs local susținut de Sibiu Turism.

Vezi fiecare camera si rezerva ce-ti place

Piscine și relaxare

În cadrul Conacului Maria Theresa veți putea beneficia gratuit de cele doua piscine în aer liber care sunt funcționale în sezonul cald începând din luna Iunie până în luna Septembrie, se pot folosi doar de persoanele cazate, zilnic între orele 10:00 și 19:00. Stresul de la muncă și de la școală, efectele aglomerației, numărul din ce în ce mai mare de lucruri pe care trebuie să le faci și o alimentație haotică și nesănătoasă, pot să te transforme într-o persoană tristă.
Dacă îți dorești o soluție prin care să te relaxezi, să obții un corp frumos și sănătos și să uiți pentru câteva zile de tot ceea ce nu este plăcut în viața ta, piscina și cazarea în mediu rural este o soluție excelentă. Înotul sau exercițiile aerobice din apă pot să ofere o varietate mare de avantaje și te pot transforma într-o persoană fericită.

Piscinele au o dimensiune de 12/4 m cu apa atemperata, amplasate pe pontonul unei filigorii cu bar propriu amenajată rustic, ce se încadrează perfect la poalele munților în Mărginimea Sibiului.

În imediata vecinătate a piscinelor copii beneficiază de un loc de joacă gratuit doar sub supravegherea unui adult sau supraveghetor/animator.

Program Receptie

10 -17
Contact:
0749 072 923
0758 023 480

Articole

La ce ne-am gandit cand am planificat constructia din bustean de lemn ?

Nu întâmplător lemnul e atît de prezent în viaţa omului încă din zorii civilizaţiei. Cercetările ultimilor ani au arătat...

Imagini