Viziteaza crama conacului

Crama Josif este un loc cu încărcătură istorică, ce a fost readus în actualitate în cadrul unui Conac idilic.

Galeriile subterane, șapte la număr, ce datează din anul 1730, construcție executată din cărămidă și piatră dupa arhitectura austriacă, care era la acea vreme în perioada de domnie a împărătesei Maria Theresa, după care a fost denumit conacul, erau în subordinea regimentului Grăniceresc 1, destinația lor fiind temnițe. Am amenajat într-una din galerii o cramă pentru degustări de vinuri și evenimente private, degustări asociate corect cu preparate savuroase, cu brânzeturi maturate și fructe. Somelierul casei ce are o experiență de peste 10 ani în acest domeniu povestea într-un articol despre pasiunea ce l-a determinatsă facă această meserie.
"Era fascinant să văd toate etapele, de când erau strugurii culeși și până când îl puteam degusta. Am avut ocazia să primesc o educație solidă despre industria vinului, despre gustul vinului și despre câte sortimente de vin există." Bogdan Moga.
El vă povestește despre arome, emoții, trăiri și asocierea vinurilor cu preparatele ce la găsiți în meniurile restaurantelor de pretutindeni. Evenimentele sunt organizate cu rezervare în prealabil și personalizate până la cel mai mic detaliu.
Podgoriile ce le punem la dispoziție oaspeților sunt cu vinuri exclusiv românești în dorința de a promovași susține produsul românesc.

Program

Aprilie - Septembrie

Luni* 14:00 - 22:00

Marti-Duminica* 12:00 - 22:00

Octombrie - Martie

Luni - Joi* INCHIS

Vineri-Duminica* 12:00 - 22:00

Articole

La ce ne-am gandit cand am planificat constructia din bustean de lemn ?

Nu întâmplător lemnul e atît de prezent în viaţa omului încă din zorii civilizaţiei. Cercetările ultimilor ani au arătat...

Imagini